هماهنگ کردن دندان ها با درمان های دندانپزشکی!
با توجه به مرکز تحقیقات استرالیا برای سلامت دهان و دندان، بایت نادرست تقریبا در 50٪ از جمعیت رخ می دهد.
در این گزارش آمده که 2 درصد از مردم تحت درمان ارتودنسی هستند.
ارتودنتیست ها بعنوان دندانپزشکانی هستند که آموزش های بالینی را برای درمان بایت های نامناسب (مال اکلوژن) اضافه یاد میگیرند.
که البته این مشکل ممکن است، ناشی از مشکلات فک و نامنظمی دندان باشد.
جراحی ارتوگناتیک نیز می تواند انجام شود. به عنوان مثال، از گشاد کننده های کام می توان برای گسترش عرض کام استفاده میشود؛ در حالی که میله های زبانی را می توان برای گسترش فک پایین استفاده کرد.
این کار زمانی انجام می شود که بریس ها روی دندان ها قرار بگیرند. دندان ها تنظیم و صاف می شوند و در عین حال مال اکلوژن را اصلاح می کنند. این کار بسته به نامنظم بودن دندان ها و مشکلات فک در یک بازه زمانی انجام می شود.
این امر پس از برداشتن بریسها و هنگامی که دندانهای شما با استفاده از نگهدارنده، ثابت یا متحرک، نظارت میشوند، انجام میشود. برای حفظ ظاهر جدید به ویزیت های ارتودنسی اضافی نیاز دارید.
به گفته تری، رئیس سابق انجمن ارتودنسی آمریکا، عوامل محیطی و ژنتیکی در ایجاد مشکلات بایت و کجی دندان ها نقش دارند.
عوامل ژنتیکی شامل دندان هایی با فضای زیاد، دندان های فشرده و مال اکلوژن است. دندان های کج نیز می تواند در نتیجه مکیدن انگشت شست، صدمات وارده به فک و همچنین رانش زبان باشد.
سه دهه پیش، دریافت بریس به معنای چسباندن نوارهای فلزی به دور تمام دندان ها بود.
از آن زمان تاکنون دندانپزشکی زیبایی و زیبایی پیشرفت کرده است. حتی امروزه بریس ها بیشتر به سمت گونه دندان ها و سمت زبان دندان ها متصل می شوند. این به توصیه های متخصص ارتودنسی بستگی دارد.
نوارها، بندها و سیم های قوس نیز چند رنگ هستند. که این باعث می شود بریسارتودنسی برای کودکان، نوجوانان و جوانان سرگرم کننده باشند.
سیستم اینویزیلاین جایگزین جدید بریس است. در این مدل از ترازهای متحرک استفاده می کنند که در سرتاسر دهان پوشیده می شوند تا به حرکت دندان ها در ترازشان کمک کنند.
هنگام :
متخصص ارتودنسی در این باره شما را راهنمایی دقیق در مورد مراقبت از بریس ها خواهد کرد.
مسواک هایی برای بیماران ارتودنسی طراحی شده که می توانید از آنها استفاده کنید. که باید 2 تا 3 بار در روز مسواک بزنید. این کار برای از بین بردن پلاک به منظور جلوگیری از التهاب بافت های لثه (ژنژیویت) انجام می شود.
شما می توانید با شستشوی خوراکیهای باقیمانده، برای خلاص شدن از شر بقایای غذا و همچنین شستشوی بافت های لثه برای از بین بردن باکتری هایی که باعث بو و بیماری می شوند استفاده کنید.