امادگی قبل از ایمپلنت دندان
در مرکز جراحی های دهان و دندان، وظیفه متخصص ایمپلنت مراقبت های با کیفیت بالا از بیمار است.
در بیمارانی که دندان شان اسیب دیده، بخاطر تروما یا حادثه ای، می توان با تکنولوژی ایمپلنت دندان، لبخندشان را مجدد به آن ها بازگرداند. ایمپلنت های دندان به بیماران این اجازه را می دهند که یک ایمپلنت دندان کاملا شبیه دندان های طبیعی شان را دریافت کنند. این ایمپلنت از یک پایه تیتانیومی بوده که به فک فیوز می شوند.
دستورالعمل های گام به گام برای دریافت ایمپلنت دندان
به لحاظ تکنیکی، ایمپلنت دندان یک روش جراحیست که گام های مشخصی برای بیمار و آمادگی خاصی قبل از ایمپلنت دندان نیاز دارد.
اول : معاینه جامع
قبل از جراحی، پزشک باید شما را تایید کند که کاندیدای خوبی برای ایمپلنت دندان می باشید.
جراح دهان، به معاینه دهان، دندان ها، و فکین شما می پردازد. درضمن تعیین می کند که آیا پیوند استخوان قبل از جراحی فک نیاز است یا خیر. طبق سابقه سلامت و پزشکی بیمار، پزشک می تواند برنامه جراحی را بریزد.
دوم : ناشتا بودن قبل از جراحی
اگر جراحی فک تحت بیهوشی عمومی انجام گیرد، حداقل 6 ساعت قبل از جراحی نباید چیزی خورده باشید.
سوم : آماده سازی فک
در برخی بیماران، استخوان فک استحکام کافی برای ایمپلنت دندان را ندارد. در چنین مواردی بیمار بایدپیوند استخوان انجام دهد، قبل از اینکه جراحی صورت گیرد. درصورتی که نیاز باشد، جراح فک را تغییر شکل می دهد تا مطمئن از نتیجه کامل آن باشد. زمانی که فک از پیوند استخوان بهبود یافت، می توان برای ایمپلنت دندان آماده شد.
چهارم : عوارض بعد از جراحی
قبل از اینکه این پروسه شروع شود، باید مطمئن باشید که بعد از جراحی همه چیز مرتب است. باید مرخصی بگیرید، کودک تان را نزد کسی یا مهد بگذارید، خریدهایتان را انجام داده باشید، و از یک نفر برای برگرداندن شما به خانه کمک بگیرید. و اینکه در دوره بهبودی تان مراقب شما باشد.