جراحی ترمیمی فک و ارتودنسی دندان : آیا این دو می توانند با هم انجام شوند ؟
در بیمارانی که مشکلات شدیدی مثل بایت ضعیف، و استخوان فک نامتقارنی دارند، درمان های سنتی مثل ارتودنسی سنتی می تواند کافی باشد. از انجایی که به شما لبخندی زیبا می دهد. درصورتی که یکی از موارد مدنظر باشید، متخصص ارتودنسی احتمالا توصیه کند که با جراح خود در این باره مشورتی داشته باشید. اینکه مجدد استخوان فک ریست شده و دندان های هم یکدست شوند.
جراحی ترمیمی فک یا جراحی ارتوگناتیک معمولا به نامتوازنی استخوان فک بسیار کمک می کند. هدف هم توازن مجدد این استخوان ها به شکلی کاراتس. با این حال نتیجه باید یک ظاهر و صورتی بهبود یافته باشد.
جراحی فک یک گزینه درمانی خوب و ترمیمی برای تمام مشکلات دندانی می باشد. درنتیجه با بریس ها به تنهایی نمی توان به یک نتیجه دلخواه رسید. بسته به موقعیتی که دارید، ممکن است ارتودنسی را یا در طی جراحی یا بعد از جراحی استفاده کنید. متخصص ارتودنسی با جراح می تواند برنامه درمانی برای شما بریزند.
اغلب جراحی فک همراه با درمان ارتودنسی صورت می گیرد.
با این حال بستگی به سن بیمار دارد. جراحی فک تا زمانی که استخوان های فک کامل رشد کردند، امکان پذیر است. پس بین سنین 14 تا 16 سالگی دختران این اتفاق می افتد و در سنین 17 تا 21 سالگی، در بین پسران.
جراحی ترمیمی فک را باید به دست یک جراح دهان فک و صورت (OMS) سپرد.
نوعی تخصص که برای مشکلات بافت نرم دهان، صورت و فکین به کار می آید. علاوه بر اتمام دوره دندانپزشکی، باید جراح فک چهارسالی را به عنوان رزیدنتی بگذارند. شامل دستورالعمل هایی در تکنیک های پزشکی اورژانسی، جراحی عمومی و بیهوشی عمومی.
جراحی فک ممکن است به موارد زیر بسیار کمک کند :
در اکثر موارد، جراحی فک به عنوان ضمیمه ای در درمان ارتودنسی صورت میگیرد. نه اینکه به جای آن انجام شود.
برای تصحیح تقارن و توازن استخوان ها، که باعث شیفت دندان ها نشوند. برای انجام این کار، متخصص ارتودنسی باید بریس یا ارتودنسی را انجام دهد.
جراحی فک روشی ایمن است. اما همه جراحی ها عوارض خاص خودشان را دارند.
ممکن است خون از دست بدهید، عفونت یا حتی اسیب عصب در پی داشته باشد. بعد از جراحی شاید هم یکسری ناراحتی های موقت مثل درد و تورم داشته باشید. یا مشکل جوین و بلع غذاها.