با کاهش مصرف شکر و قند بزرگترین لطف رو به دندان هایتان میکنید!
اگر به دنبال تصمیمگیری برای سال نو هستید، ممکن است کاهش مصرف قند یکی از این موارد باشد.
اگر چنین است، تنها نیستید. در واقع، گزارش ها می گویند که مصرف قند و شکر کمتر دیگر حتی یک روند نیست. به سادگی در حال تبدیل شدن به یک هنجار است. فقط در صورتی که شما هم هنوز حرکتی نکردهاید، در ادامه چند دلیل برای کاهش میزان قند در رژیم غذایی شما آوردهایم.
البته هیچ کس دوست ندارد بیماری قلبی داشته باشد. اما آیا می دانستید که مصرف زیاد قند به این معناست که شما به میزان قابل توجه بیشتری در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستید؟ یک مطالعه 15 ساله نشان داده، افرادی که بیش از 25 درصد کالری روزانه خود را به عنوان شکر و افرادی که کمتر از 10 درصد کالری روزانه خود را به عنوان شکر مصرف می کنند، مقایسه کرد. نتیجه خیره کننده ای ست.
آن دسته از مصرف کنندگان قند بالاتر بیش از دو برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی بودند. در واقع، صرف نظر از سایر عوامل جمعیت شناختی، درصد بالاتری از مصرف قند احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی را در هر سطح نشان می دهد.
آکنه نه تنها می تواند جذاب نیست، بلکه دردناک هم ممکن است باشد.
اگر می خواهید از آن جلوگیری کنید، کاهش مصرف شکر ممکن است کلید اصلی آن باشد. این به این دلیل است که قند دارای شاخص گلیسمی بالایی است، به این معنی که پس از خوردن آن، بدن شما به سرعت آن را به گلوکز تبدیل می کند. این باعث افزایش سطح انسولین می شود که به نوبه خود می تواند باعث التهاب شود. افزایش انسولین همچنین باعث افزایش تولید چربی پوست می شود که می تواند منافذ را مسدود کند.
از خستگی خسته شده اید؟
ممکن است مقصر اصلی شکر باشد.
شما در مغزتان سلولهایی به نام سلولهای اورکسین دارید و این سلولها مسئول بیدار کردن شما و شروع سوخت و ساز بدن هستند. متأسفانه، شکر می تواند فعالیت این سلول های انرژی زا را کاهش دهد و باعث شود احساس خستگی کنید. اگر تا به حال به این فکر کرده اید که چرا بعد از خوردن یک وعده غذایی بزرگ احساس تنبلی می کنید، محتوای قند آنچه را که اخیرا خورده اید بررسی کنید. یا اینکه محتوای کربوهیدرات را بررسی کنید.
زیرا پس از مصرف به سرعت به قند تبدیل می شوند و ممکن است این معما روشن شود.
آیا می خواهید این روند را معکوس کنید؟ یک وعده غذایی غنی از پروتئین را امتحان کنید تا به شما انرژی بدهد!
اگر به دندان های خود اهمیت می دهید!
احتمالا شنیده اید که شکر باعث ایجاد حفره می شود.
خیلی ساده نیست، اما علت و معلول هنوز وجود دارد. اتفاقی که می افتد این است :
باکتری هایی در دهان شما وجود دارند که از قند تغذیه می کنند. وقتی مقداری قند برای خوردن پیدا می کنند، به نوبه خود اسید تولید می کنند. پلاک ها به چسبیدن قند و باکتری به دندانها کمک میکنند. به طوری که وقتی اسید تولید میشود، درست بالای مینای دندان شما قرار میگیرد.
مینای دندان قوی است، اما زمانی که آن اسید کار خود را انجام می دهد، مینای دندان شما ضعیف می شود و دریچه ای برای باکتری ایجاد می شود تا وارد حفره شده و به حفره تبدیل شود.