اگر میخواهید دندانهای سفیدتری داشته باشید، از خوردن این غذاها اجتناب کنید!
غذاها و نوشیدنی ها از عوامل اصلی لکه شدن دندان هستند.
و بیشتر غذاهایی که بر سفیدی دندانهای شما تأثیر میگذارند برای سلامتی ضروری هستند و بنابراین نمیتوانید آنها را به طور کامل کنار بگذارید.
تعادل بین خوردن آنچه می خواهید و حفظ لبخندی سالم می تواند دردسرساز باشد. هنگامی که از غذاهای لکه زا و رنگی استفاده می کنید، دندانپزشک موارد زیر را توصیه می کند :
آب میوه جز خوراکی های سالم است؛ زیرا انرژی، از طریق مایعات و مواد مغذی ضروری تامین خواهند شد.
با این حال، اسید و قند بالایی که دارند ممکن است برای دندان شما مضر باشد.
سس پاستا ممکن است روی رنگ دندانهای شما تأثیر بگذارد زیرا اسیدی است و رنگ قرمز روشنی دارد.
همچنین تمایل به ماندگاری به روی دندان را دارند. به دلیل اثر رنگ گوجهفرنگی به خوبی شناخته شده اند. اگر باید سس ماکارونی بخورید، ابتدا مقداری سبزیجات سبز باید داشته باشید تا یک لایه محافظ روی دندان هایتان ایجاد شود.
زغال اخته، تمشک، شاه توت و انار همگی روی دندان ها را لکه می کنند.
به این دلیل که یکی از بزرگترین عوامل در رنگی شدن دندانها هستند که توسط دندانپزشکی زیبایی اشاره شده است. همانطور که از طعم آن لذت می برید، اجازه ندهید توت ها برای مدت طولانی در دهان شما باقی بمانند. این فقط اثر رنگ آن ها را افزایش می دهد.
این نوشیدنی ها به دلیل اسیدی بودن باعث ایجاد لکه بروی دندان ها می شوند.
حتی چای سفید می تواند دندان های شما را تغییر رنگ دهد. همین امر در مورد نوشیدنی الکلی سفید نیز صدق می کند. این نوشیدنی حتی اسیدی تر از نوشیدنی الکلی قرمز است و بنابراین می تواند باعث تغییر رنگ بیشتر دندان ها شود.
رنگ مورد استفاده برای رنگ دادن به آب نبات ها می تواند باعث تغییر رنگ دندان ها شود. همچنین قند زیادی دارند که می تواند به دندان های شما آسیب برساند.